Politică de retur

Politică de retur

Conform legislației românești în vigoare, renunțarea la cumpărare prin denunțarea unilaterală a contractului se poate face în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului și este aplicabilă doar consumatorilor clienți persoane fizice care au achiziționat produsul la distanță respectând condițiile O.U.G. 34/2014.

Consumatorul are dreptul  notifice în scris comerciantului  renunta la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, în cazul prestarilor de servicii, de la încheierea contractului.

Încheierea contractului de vânzare-cumpărare are loc în momentul emiterii facturii fiscale (acest document ține loc de contract conform legislației românești) și nu la plasarea comenzii sau la trimiterea prin email (sau alte mijloace de comunicare) a confirmării automate de primire a comenzii.

Produsele returnate trebuie  fie în aceeași stare în care au fost livrate, cu toate accesoriile și documentele care l-au însoțit, fără  prezinte modificări fizice, lovituri, zgârieturi, etc la niciuna din elementele enumerate. Cheltuielile directe de returnare a produselor vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii acestora se va face în cel mult 14 de zile lucrătoare de la dată denunțării și numai prin transfer bancar.

Canale oficiale de retur:

☎️ 0756 408 217

📩 babydolls.romania@gmail.com